Tandem Surfbike max. 2 personer 

60 minuter 200 DDK.

Surf bikes

Ring til: (+45) 60534381

Hvad er en surf bike?

2Surf Bike´s skal bare prøves! Her cykler i ikke på land, men sammen på vand. Prøv noget helt anderledes som ingen andre (næsten med garanti) har oplevet før. Det er sjovt, udfordrende og med spænding til det sidste.

Der kan sidde en ekstra person på selve surfbrættet, hvilket er uden ekstra omkostning. kort introduktion på land inden turen og lån af svømmevest.

1 stk. Tandem Surfbike max. 2 personer i 60 minutter 200 dkr.

 

Billeder og ruter

Spørgsmål?

Send en besked

Ansvar og sikkerhed
Sejlads på fjorden skal udføres med godt sømandskab og med hensyn til naturen og andre sejlere. Eventyrbåde har ansvarsforsikring på virksomheden, men forsikringen dækker ikke ved personskader eller andre ulykker. Dertil henvises til egen fritids-/ulykkesforsikring. Indtagelse af alkohol på vandet er tilladt, men maximalt o,5 promille bådfører.
Alle både og udstyr kontrolleres af medarbejderne hver gang inden ny sejlads. Udleveret kort over sejlruter på Præstø Fjord skal respekteres og overholdes.
Alle ture er inkl. lån af svømmevest og kort introduktion til grundlæggende brug af de forskellige bådtyper. Piratskibet er til markedsførings øjemed og derfor ikke godkendt til udlejning.
Eventyrbåde forbeholder sig retten til at indstille sejltiden med øjeblikkelig virkning uden mulighed for økonomisk kompensation for tabt sejltid i tilfælde af at ovennævnte ikke overholdes. Husk det er handler om vores fælles sikkerhed på vandet.