2 personer i 120 minuter Pris pr. Glaskano 300,- DKK

Glaskanoen

Ring til: (+45) 60534381

Hvad er en glaskano?

Vælger I turen med Glaskano, får I en helt unik oplevelse på Præstø Fjord.
Jeres helt egen vandsafari, hvor I udover fisk og fjordens hemmeligheder også
kan møde en sæl eller et marsvin.

Få en meget speciel oplevelse i vores gennemsigtige dobbelt kanoer med plads til 2 personer produceret af polycarbonat, som indgår i fremstilling af skudsikret glas.

Det nemt og helt sikkert. Sørg for at have tøj på der tåler at blive vådt.

Pris for 2 timers tur i GLASKANO inkl. kort introduktion på land inden turen og
leje af svømmevest:

2 personer i 120 minuter Pris pr. Glaskano 300,- DKK 

Børn under 12 år skal altid være ifølge med en voksen.

Billeder og ruter

Spørgsmål?

Send en besked

Ansvar og sikkerhed
Sejlads på fjorden skal udføres med godt sømandskab og med hensyn til naturen og andre sejlere. Eventyrbåde har ansvarsforsikring på virksomheden, men forsikringen dækker ikke ved personskader eller andre ulykker. Dertil henvises til egen fritids-/ulykkesforsikring. Indtagelse af alkohol på vandet er tilladt, men maximalt 2 genstande.
Alle både og udstyr kontrolleres af medarbejderne hver gang inden ny sejlads. Udleveret kort over sejlruter på Præstø Fjord skal respekteres og overholdes.
Alle ture er inkl. lån af svømmevest og kort introduktion til grundlæggende brug af de forskellige bådtyper. Piratskibet er til markedsførings øjemed og derfor ikke godkendt til udlejning.
Eventyrbåde forbeholder sig retten til at indstille sejltiden med øjeblikkelig virkning uden mulighed for økonomisk kompensation for tabt sejltid i tilfælde af at ovennævnte ikke overholdes. Husk det er handler om vores fælles sikkerhed på vandet.