Børneruten er gratis når i har bestilt sejltur

Bemærk! Sejlruten  etableres senere i sæsononen

Børneruten

Ring til: (+45) 60534381

Børneruten er gratis
ved bestilling af Glaskano / Picnicboat

En opgave sejlrute til børnefamilien, hvor i skal finde piratflagene på ruten og løse spørgsmål om H.C Andersens forunderlige historier. I følger en fastlagt rute langs Feddet strand.

 

Billeder og ruter

Spørgsmål?

Send en besked

Ansvar og sikkerhed
Sejlads på fjorden skal udføres med godt sømandskab og med hensyn til naturen og andre sejlere. Eventyrbåde har ansvarsforsikring på virksomheden, men forsikringen dækker ikke ved personskader eller andre ulykker. Dertil henvises til egen fritids-/ulykkesforsikring. Indtagelse af alkohol på vandet er tilladt, men maximalt 2 genstande.
Alle både og udstyr kontrolleres af medarbejderne hver gang inden ny sejlads. Udleveret kort over sejlruter på Præstø Fjord skal respekteres og overholdes.
Alle ture er inkl. lån af svømmevest og kort introduktion til grundlæggende brug af de forskellige bådtyper. Piratskibet er til markedsførings øjemed og derfor ikke godkendt til udlejning.
Eventyrbåde forbeholder sig retten til at indstille sejltiden med øjeblikkelig virkning uden mulighed for økonomisk kompensation for tabt sejltid i tilfælde af at ovennævnte ikke overholdes. Husk det er handler om vores fælles sikkerhed på vandet.