2 timer max. 8 personer 700,- DKK

4 timer 1.100,-kr. 

Der er ingen krav om sejlerbevis, bådføren skal dog være minimum 21 år.

Picnic boats

Eller ring til: (+45) 60534381

Hvad er en picnic boat?

Nyd jeres medbragte frokostkurv med familien eller vennerne, mens I sejler en afslappende naturtur rundt på smukke Præstø Fjord ellers langs med Feddet Strand med Whaly Pro-Safe bådene.

Bådene er udstyret med parasoller der afskærmer moddirekte sollys, bord til picnickurven, samt komfortable siddepladser. OBS ! vi bruger ikke EL motorer, men nye 5 hk Mercury Sailpower lydsvage benzinmotorer, og med et extremt lavt energiforbrug. Benzin er inkluderet i prisen. 

I kan trygt sejle hele fjorden rundt eller langs Feddet strand, uden at i skal tænke på at løbe tør for strøm undervejs.

Whaly 435 både fra  Pro-Safe. Godkendt til 8 personer og max. 690 kg.

Billeder og ruter

Spørgsmål?

Send en besked

Ansvar og sikkerhed
Sejlads på fjorden skal udføres med godt sømandskab og med hensyn til naturen og andre sejlere. Eventyrbåde har ansvarsforsikring på virksomheden, men forsikringen dækker ikke ved personskader eller andre ulykker. Dertil henvises til egen fritids-/ulykkesforsikring. Indtagelse af alkohol på vandet er tilladt, men maximalt 2 genstande.
Alle både og udstyr kontrolleres af medarbejderne hver gang inden ny sejlads. Udleveret kort over sejlruter på Præstø Fjord skal respekteres og overholdes.
Alle ture er inkl. lån af svømmevest og kort introduktion til grundlæggende brug af de forskellige bådtyper. Piratskibet er til markedsførings øjemed og derfor ikke godkendt til udlejning.
Eventyrbåde forbeholder sig retten til at indstille sejltiden med øjeblikkelig virkning uden mulighed for økonomisk kompensation for tabt sejltid i tilfælde af at ovennævnte ikke overholdes. Husk det er handler om vores fælles sikkerhed på vandet.